top of page
Verse biologische groenten
Voedingsadvies

Gezond eten
 

Voeding. De meesten hebben er een goede relatie mee, sommigen een minder goede. Sommige mensen weten heel goed wat gezond is, anderen vinden dit heel erg lastig te bepalen. En het is ook heel erg moeilijk! Tegenwoordig komen er zoveel tegenstrijdige berichten op het nieuws voorbij; wel vet eten of juist niet, wel suikervervangers of juist niet, veel fruit eten of juist minder fruitsuikers tot je nemen, koolhydraten zijn niet goed voor je maar dan ineens weer wel... aaaargh!

Toen ik begon te sporten en ik gezonder wilde gaan eten om mijn prestaties te verbeteren, me beter in mijn vel wilde voelen en meer energie wilde krijgen, zag ik door al die bomen het bos echt niet meer! Ik ben daarom een studie gaan volgen bij de Open Universiteit, in Voeding en Gezondheid. Dit om mijzelf en mijn partner zo gezond mogelijk te laten eten, maar ook om anderen hierbij te kunnen helpen. Niet alleen om me lichamelijk beter te voelen, maar ook geestelijk maakt het een hoop verschil. Ook hebben sommige mensen een lastige relatie met voeding, bijvoorbeeld doordat ze eten wanneer ze emotioneel zijn. Dat maakt gezond eten natuurlijk extra moeilijk.

Inmiddels eet ik voornamelijk plantaardig, dit werkt heel erg goed voor mij. Ik heb er veel meer energie van gekregen, ik heb een kortere hersteltijd na een work-out, ik voel me helderder in mijn hoofd, mijn PMS-symptomen verminderden en ik heb minder last van mijn buik. Daarnaast leg ik natuurlijk een minder grote belasting op dier en milieu, mooi meegenomen dus! Toch hoef je niet bang te zijn dat ik een veganistische-preker ben hoor, ik accepteer jou hoe je bent, ongeacht jouw voedingskeuzes. Maar, als je open staat voor mijn kennis en ervaring op het gebied van voeding, kunnen we samen eens goed jouw voedingspatroon onder de loep nemen zodat ook jij weer beter in je vel komt te zitten, je meer energie hebt en je ook nog eens een beetje vet kan verliezen!

Waarom Voedings-advies?
 

Voedingsadvies bij mij kan je de volgende grote voordelen bieden:

- Meer energie
- Betere sportprestaties
(kortere hersteltijd en minder snelle verzuring)
- Minder last van darmproblemen
- Verbeterd immuunsysteem
- Gezonde en vitale uitstraling
- Verliezen van vet of aankomen van spiermassa
- Stress beter de baas
- Meer zin om te bewegen
- Gezond ouder worden
- Goed voorbeeld voor anderen zijn

Ik bied voedingsadvies voor de mens met een kantoorbaan, evenals voedingsadvies voor sporters. Het doel kan zijn om af te vallen, spiermassa aan te maken, sportvoeding te bepalen, darmklachten te verminderen, jouw energiebehoefte te verhogen of gewoon te leren wat je wel of niet kunt eten om gezond en vitaal te blijven.
Interesse? Stuur dan een e-mail via "contact"


 

broccoli

Voedingsconsulten
 

Eenmalig consult
Dit is een eenmalig consult waarbij je je voeding met mij onder de loep neemt aan de hand van een ingevuld weekschema. Hierin noteer je van te voren je voeding zodat ik tips en trucs kan geven hoe deze te verbeteren aan de hand van het doel wat jij hebt.

Traject van 3 consulten
Dit is een traject waarbij we intensiever naar jouw voeding gaan kijken. Je vult weekschema's in zodat ik kan meekijken, je krijgt van mij recepten mee om te proberen en krijgt coaching tussendoor met betrekking tot de lastige dingen die je tegenkomt als het gaat om gezond eten. Soms is het namelijk meer een psychologisch probleem om gezond te eten en dit vol te houden.

Traject van 5 consulten
Dit is een traject gericht op het volhouden van nieuwe gewoontes. We beginnen met jouw voeding te bekijken, je doel te bepalen en samen een lijn uit te zetten hoe je dit ook wilt volhouden in de toekomst. Je krijgt intensieve begeleiding, recepten, reminders en leuke feitjes toegestuurd.


 

radijs
bottom of page